Πλένουμε το αρνάκι, το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και το βάζουμε σε ένα ταψί. Του κάνουμε μαχαιριές σε διάφορα σημεία και βάζουμε μέσα στην κάθε μαχαιριά από 1 κομμάτι σκόρδο. Ρίχνουμε λίγο από το λάδι στο ταψί και προσθέτουμε τις πατάτες και αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε σε ένα μπολ το υπόλοιπο λάδι, το χυμό, τη μουστάρδα, το δεντρολίβανο, το πολτοποιημένο σκόρδο και τη ρίγανη και τα χτυπάμε με ένα πηρούνι. Περιχύνουμε το φαγητό με το μείγμα της μουστάρδας.
Ρίχνουμε στο ταψί το κρασί και το νερό, το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο φούρνο. Ψήνουμε στους 180-190 βαθμούς C για 1 ώρα & 30'. Κατόπιν αφαιρούμε τη λαδόκολλα και το αφήνουμε ξεσκέπαστο για 15'-20', να ροδίσει.
Ρίχνουμε στο ταψί το κρασί και το νερό, το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο φούρνο. Ψήνουμε στους 180-190 βαθμούς C για 1 ώρα & 30'. Κατόπιν αφαιρούμε τη λαδόκολλα και το αφήνουμε ξεσκέπαστο για 15'-20', να ροδίσει.
Διαβάστε Περισσότερα...