Βάζουμε τα φουντούκια σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και τα χτυπάμε 2'-5', μέχρι να λιώσουν και να γίνουν σαν πάστα. Όσο τα χτυπάμε κατά διαστήματα ξύνουμε τον πάτο από το μπολ του επεξεργαστή με ένα κουτάλι. Προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη, το κακάο, τη μαργαρίνη, τη βανίλια και το αλάτι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε το εβαπορέ και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά μας καλά και το μείγμα μας να είναι λείο και γυαλιστερό. Το βάζουμε σε αεροστεγές βάζο ή δοχείο και το διατηρούμε στη συντήρηση μέχρι και ένα μήνα.