Καθαρίζουμε τα φρούτα που επιλέξαμε και τα κόβουμε σε κομματάκια. Τα τοποθετούμε σε ένα μπολ με καπάκι και τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 12 ώρες. Κατόπιν τα βγάζουμε από την κατάψυξη και τα ρίχνουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ ή στο μούλτι και τα χτυπάμε να ενωθούν καλά. Αδειάζουμε το χτυπημένο μείγμα μας σε ένα μεταλλικό δοχείο με καπάκι.
Το βάζουμε να παγώσει στην κατάψυξη για 1-2 ώρες και είναι έτοιμο.
Το βάζουμε να παγώσει στην κατάψυξη για 1-2 ώρες και είναι έτοιμο.
Διαβάστε Περισσότερα...