Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη φυτική σαντιγί και χτυπάμε για 10'. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το εβαπορέ και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν. Τέλος ρίχνουμε και τις σταγόνες σοκολάτας και ενσωματώνουμε απαλά.
Βάζουμε το παγωτό σε κλειστό μπολ για δύο ώρες στην κατάψυξη και μετά το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για 10'. Το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Βάζουμε το παγωτό σε κλειστό μπολ για δύο ώρες στην κατάψυξη και μετά το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για 10'. Το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.