Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη καλά, να αφρατέψουν. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το γάλα, το ξύσμα και τη βανίλια και ανακατεύουμε, να ενωθούν με τα υπόλοιπα τα υλικά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο υπόλοιπο μείγμα. Ζυμώνουμε απαλά μέχρι να έχουμε μία μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
Πλάθουμε κουλουράκια και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα. Τα αλείφουμε με το μείγμα του κρόκου και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 15’-20’ ή μέχρι να ροδίσουν.
Πλάθουμε κουλουράκια και τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα. Τα αλείφουμε με το μείγμα του κρόκου και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 15’-20’ ή μέχρι να ροδίσουν.
Διαβάστε Περισσότερα...