Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά συστατικά και ρίχνουμε το βούτυρο κομμένο σε κομματάκια. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι να ψιχουλιάσουν. Ενώ ζυμώνουμε προσθέτουμε όσο γάλα χρειαστεί για να έχουμε μία ζύμη ελαφρά υγρή. Την κάνουμε μπάλα και την τυλίγουμε με μεμβράνη. Τη βάζουμε στο ψυγείο για 15'. Στη συνέχεια τη βγάζουμε από το ψυγείο και τη βάζουμε ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες. Ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 3-5 χιλιοστών και κόβουμε στρογγυλά μπισκότα 6-7 εκατοστών.
Τα τοποθετούμε σε ένα ελαφρά λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 15'-20', μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να είναι συμπαγή στην αφή.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε στο ταψί για 5' και κατόπιν τα βάζουμε να κρυώσουν σε μια σχάρα.
Τα τοποθετούμε σε ένα ελαφρά λαδωμένο ταψί και ψήνουμε για 15'-20', μέχρι να ροδίσουν ελαφρά και να είναι συμπαγή στην αφή.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε στο ταψί για 5' και κατόπιν τα βάζουμε να κρυώσουν σε μια σχάρα.
Διαβάστε Περισσότερα...