Χτυπάμε τα ασπράδια, σε ένα μπολ μέχρι να σφίξουν σε μαρέγκα. Ρίχνουμε τη ζάχαρη και τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε το λικέρ και το ενσωματώνουμε απαλά μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς C. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ρίχνουμε κουταλάκια από το μείγμα, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους περίπου 2 εκ. γιατί θα απλώσουν με το ψήσιμο. Πασπαλίζουμε από πάνω με λίγη ζάχαρη.
Ψήνουμε για περίπου 15'-20' ή μέχρι να ροδίσουν. Αφού κρυώσουν ελαφρά τα βγάζουμε από το ταψί και τα αφήνουμε σε μία σχάρα για να παγώσουν εντελώς.
Ψήνουμε για περίπου 15'-20' ή μέχρι να ροδίσουν. Αφού κρυώσουν ελαφρά τα βγάζουμε από το ταψί και τα αφήνουμε σε μία σχάρα για να παγώσουν εντελώς.
Διαβάστε Περισσότερα...