Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς C. Βάζουμε σε δύο ταψιά λαδόκολλα.
Χτυπάμε το βούτυρο και τις ζάχαρες στο μπολ του μίξερ μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε τη βανίλια, το αλεύρι κοσκινισμένο και τη σόδα και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο μείγμα.
Βάζουμε τα κομματάκια σοκολάτας και τα καρύδια και ανακατεύουμε. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ρίχνουμε πάνω στα ταψιά μας αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους για να μην κολλήσουν.
Ψήνουμε τα μπισκότα για 8'-10' μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε τα μπισκότα μας να κρυώσουν λίγο και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε μία σχάρα για να κρυώσουν εντελώς.
Χτυπάμε το βούτυρο και τις ζάχαρες στο μπολ του μίξερ μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε τη βανίλια, το αλεύρι κοσκινισμένο και τη σόδα και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο μείγμα.
Βάζουμε τα κομματάκια σοκολάτας και τα καρύδια και ανακατεύουμε. Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ρίχνουμε πάνω στα ταψιά μας αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους για να μην κολλήσουν.
Ψήνουμε τα μπισκότα για 8'-10' μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε τα μπισκότα μας να κρυώσουν λίγο και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σε μία σχάρα για να κρυώσουν εντελώς.
Διαβάστε Περισσότερα...