Αρωματισμένο Αλάτι

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες
Κατηγορία: Διάφορα
Δημιουργηθηκε στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 23:53
Γράφτηκε από τον/την Selenia
Εμφανίσεις: 4274
Selenia

Φτιάχνουμε το δικό μας αρωματικό αλάτι για να νοστιμίσουμε τα κρεατικά και τα πουλερικά μας!!

nophoto
 Υλικά 
1 κ.σ. πιπέρι
1 κ.γ. κρεμμύδι, σκόνη
1 κ.σ. σκόρδο, σκόνη
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πάπρικα
1/2 κ.γ. κάρυ
1 κ.σ. τσίλι, σκόνη
1/3 της κούπας αλάτι
 Εκτέλεση 
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα βαζάκι, κλείνουμε το καπάκι του και το ανακινούμε να ενωθούν όλα καλά.

 Μικρά μυστικά 
Διατηρείται εκτός ψυγείου σε αεροστεγές βαζάκι. Ταιριάζει σε κρεατικά-πουλερικά αλλά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε ψητές ή τηγανιτές πατάτες.