Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι, το αλάτι, τη ζάχαρη και τη μαγιά και τα ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε το λάδι και σιγά-σιγά το χλιαρό νερό, ενώ ζυμώνουμε. Όταν η ζύμη μας γίνει λεία και απαλή και δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη και σταματάμε να ρίχνουμε νερό. Σκεπάζουμε το μπολ μας και αφήνουμε σε ζεστό μέρος τη ζύμη να φουσκώσει. Όταν είναι έτοιμη την κόβουμε σε κομμάτια και την ανοίγουμε σε μακρόστενα φύλλα. Βάζουμε τις ελιές σε ένα μπολάκι και τους ρίχνουμε 2-3 κ.σ. αλεύρι. Τις ανακατεύουμε και ρίχνουμε λίγη ρίγανη και λίγο σκόρδο σκόνη. Παίρνουμε μία ποσότητα από το μείγμα της ελιάς (1-2 κ.σ.) και το απλώνουμε στα κομμάτια ζύμης αφήνοντας κενό γύρω-γύρω. Τυλίγουμε τη ζύμη μας και την βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα με την ένωση προς τα κάτω. Κάνουμε 2-3 χαρακιές με ένα μαχαίρι από πάνω και τα βρέχουμε με λίγο νερό. Τα αφήνουμε να φουσκώσουν σκεπασμένα με μία πετσέτα. Όταν είναι έτοιμα τα ξαναβρέχουμε ελαφρά και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 17'-20' ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθεί η ζύμη μας.