Σάλτσα Ταρτάρ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες
Κατηγορία: Σάλτσες/Σως
Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 23:53
Γράφτηκε από τον/την Selenia
Εμφανίσεις: 6086
Selenia

Η εύκολη αυτή σάλτσα, συνδυάζεται με ψάρια ή κοτόπουλο πανέ. Δοκιμάστε τη!!!

tartar-saltsa
1 κούπα (σερβίρει 6 άτομα)
 Υλικά 
1 κούπα μαγιονέζα
1 κ.σ. πίκλες τουρσί (στραγγισμένες)
1/2 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
Αλάτι
Πιπέρι
 Εκτέλεση 
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τις πίκλες και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε από πάνω το χυμό λεμονιού και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε ξανά.

 Μικρά μυστικά 
Η γεύση της δένει καλύτερα όταν μείνει στο ψυγείο αρκετές ώρες πριν τη σερβίρουμε, τουλάχιστον όμως για 1 ώρα. Διατηρείται μέχρι 3 ημέρες στο ψυγείο.