Ετοιμάζουμε τα κρουτόν: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 100 βαθμούς C. Βάζουμε σε ένα ταψί το ψωμί, το περιχύνουμε με το λάδι και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με το σκόρδο σε σκόνη και το πιπέρι και ψήνουμε για 30’ ή μέχρι να γίνει τραγανό.
Πλένουμε και στεγνώνουμε το μαρούλι. Το κόβουμε, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και τα κρουτόν.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα υλικά του ντρέσινγκ, το ρίχνουμε πάνω από το μαρούλι και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
Πλένουμε και στεγνώνουμε το μαρούλι. Το κόβουμε, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και τα κρουτόν.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα υλικά του ντρέσινγκ, το ρίχνουμε πάνω από το μαρούλι και ανακατεύουμε απαλά. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
Διαβάστε Περισσότερα...