Κρέπες Ζαμπόν-Τυρί-Μανιτάρι

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 9
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Λεπτομέρειες
Κατηγορία: Ορεκτικά/Μεζέδες
Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2012 00:52
Γράφτηκε από τον/την Selenia
Εμφανίσεις: 13044
Selenia

Εύκολες και πολύ γευστικές κρέπες με ζαμπόν, τυρί και μανιτάρι!!

crepes2
12 κρέπες
20'
150 Βαθμούς
 Υλικά 
12 κρέπες έτοιμες ή σπιτικές
250 γρ. ζαμπόν
250 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
500 γρ. κρέμα γάλακτος
1 μικρό κουτί μανιτάρια
Πιπέρι
Αλάτι
 Εκτέλεση 
Κόβουμε το ζαμπόν σε λεπτά κομμάτια, προσθέτουμε το τυρί, το αλάτι, το πιπέρι, τα μανιτάρια (στραγγισμένα και κομμένα) και τη μισή κρέμα γάλακτος.
Διπλώνουμε ή τυλίγουμε τις κρέπες, τις περιχύνουμε με την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και με τριμμένο τυρί και τις ψήνουμε στους 150 Βαθμούς για 20' περίπου.

 Μικρά μυστικά 
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη βασική συνταγή για κρέπες που υπάρχει στο site