Χτυπάμε τα αυγά με 50 ml νερό. Σε ένα μπολ βάζουμε τη γαλέτα, το αλάτι, το σκόρδο και τη ρίγανη και τα ανακατεύουμε. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το καλαμποκάλευρο. Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι για να ζεσταθεί. Κυλάμε τα μπαστουνάκια του τυριού πρώτα στο μείγμα με το αλεύρι, στη συνέχεια τα βουτάμε στο αυγό. Τέλος τα περνάμε από το μείγμα της γαλέτας. Τα ρίχνουμε προσεκτικά στο καυτό λάδι, και τα τηγανίζουμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα βάζουμε σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.