Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη και το βιτάμ. Όταν λιώσει το βιτάμ ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνεχώς. Όταν πήξει η κρέμα ρίχνουμε τις βανίλιες και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
Αλλείφουμε με βιτάμ ένα βαθύ ταψί (ίσο με το μέγεθος της σφολιάτας) και απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Ρίχνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Βάζουμε από πάνω του μικρά κομματάκια βιτάμ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 40' ή μέχρι να ροδίσει το πάνω φύλλο.
Αλλείφουμε με βιτάμ ένα βαθύ ταψί (ίσο με το μέγεθος της σφολιάτας) και απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Ρίχνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Βάζουμε από πάνω του μικρά κομματάκια βιτάμ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 40' ή μέχρι να ροδίσει το πάνω φύλλο.
Σχόλια
Τροφοδοσία RSS για τα σχόλια αυτού του άρθρου.