Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα υλικά της μαρινάδας μας και τα ανακατεύουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τις μπριζόλες και κουνάμε λίγο το μπολ για να πάει παντού η μαρινάδα. Τα βάζουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για 5-6 ώρες να μαριναριστούν. Κατόπιν τα βγάζουμε από τη μαρινάδα και τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας. Ψήνουμε στο γκριλ, στα κάρβουνα ή σε τηγάνι με αυλάκια για 15'-20' ή μέχρι να ψηθούν οι μπριζόλες μας και να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.