Ενώνουμε τα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο και τα απλώνουμε ομοιόμορφα σε ένα βαθύ ταψί, σε σχετικά λεπτή στρώση. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για 7'-10' και κατόπιν αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση, χτυπάμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε μέσα τη σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενωθούν. Απλώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα πάνω στη βάση με τα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί, προσθέτουμε τις φράουλες και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Πριν σταθεροποιηθεί απλώνουμε το ζελέ λίγο-λίγο πάνω στην κρέμα, ομοιόμορφα.
Το βάζουμε στο ψυγείο και όταν σταθεροποιηθεί εντελώς το ζελέ το σερβίρουμε.
Ετοιμάζουμε τη γέμιση, χτυπάμε το τυρί κρέμα με τη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε μέσα τη σαντιγί και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να ενωθούν. Απλώνουμε ομοιόμορφα την κρέμα πάνω στη βάση με τα μπισκότα και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει. Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί, προσθέτουμε τις φράουλες και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Πριν σταθεροποιηθεί απλώνουμε το ζελέ λίγο-λίγο πάνω στην κρέμα, ομοιόμορφα.
Το βάζουμε στο ψυγείο και όταν σταθεροποιηθεί εντελώς το ζελέ το σερβίρουμε.
Διαβάστε Περισσότερα...