Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε τα αβγά και τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα. Κοσκινίζουμε μέσα το αλεύρι και το μπέικιν και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις μέχρι να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε όσο γάλα χρειάζεται (2-4 κ.σ.) για να έχει το μείγμα μας υφή κέικ. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένα φορμάκια ή θήκες και ψήνουμε για 15'-18' ή μέχρι να ροδίσουν τα κεκάκια μας. Όταν είναι έτοιμα περιμένουμε 10' και μετά τα βγάζουμε από τα φορμάκια ή τις θήκες τους. Στη συνέχεια τα βάζουμε πάνω σε μία σχάρα να κρυώσουν.