Χτυπάμε για 10' στο μίξερ τη μαγιά, τη ζάχαρη, το μαργαρίνη, το γάλα και το αλάτι. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε. Το αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα. Στη συνέχεια ανοίγουμε τη ζύμη μας σε χοντρό φύλλο και αλείφουμε με τη λιωμένη μαργαρίνη. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη και την κανέλα και το τυλίγουμε σε ρολό. Στη συνέχεια κόβουμε σε χοντρές φέτες. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι και τα αφήνουμε να φουσκώσουν για 50'. Κατόπιν τα αλείφουμε με αυγό και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη.
Ψήνουμε στους 180C για 8'-10' ή μέχρι να ροδίσουν, σε προθερμασμένο φούρνο.
Ψήνουμε στους 180C για 8'-10' ή μέχρι να ροδίσουν, σε προθερμασμένο φούρνο.