Βάζουμε σε ένα μπολ το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε τα αβγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Κοσκινίζουμε μέσα το αλεύρι, το μπέικιν και το κακάο και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να έχουμε μία λεία ζύμη. Βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30'. Στη συνέχεια τη βάζουμε ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και την ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 5-6 χιλιοστων. Με ένα κουπ πατ κόβουμε μικορύς κύκλους και τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς C, για 15'.
Ετοιμάζουμε την κρέμα χτυπώντας σε ένα μπολ την άχνη, το βούτυρο και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψουν. Βάζουμε στα μισά μπισκότα λίγη από την κρέμα και τα σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα.
Ετοιμάζουμε την κρέμα χτυπώντας σε ένα μπολ την άχνη, το βούτυρο και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψουν. Βάζουμε στα μισά μπισκότα λίγη από την κρέμα και τα σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα.
Διαβάστε Περισσότερα...